Jogurtas, 400 ml

Natūralus, švelnaus skonio, be jokių priedų naminis jogurtas dėl savo gaminimo ypatybių yra išsaugojęs gausybę gerųjų bakterijų, svarbių mūsų virškinimo sistemos palaikymui. 

Siūlome valgyti vieną, su uogomis, juo gardinti salotas bei padažus.

Sudėtis: pienas, jogurto bakterijos.

Laikyti: nuo 0°C iki +6°C.

Gamintojai: Vaivos Buliauskienės šeimos ūkis (400 ml) ir Kasia Jankun (1 l).

Smulkiau

1,70€


Prekes pristatome ketvirtadienį ir penktadienį.

Pridėti prie pageidavimų

Apie prekę

Jogurto padažas su sezamo sėklomis

  • 250 g natūralaus tiršto jogurto
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 šaukštai sezamų sėklų
  • druskos
  • maltų pipirų

Jgurtą, sumaišytą su trintais česnakais ir pagardintą pipirais bei druska, reikia truputį paplakti šakute.

Tada sausoje keptuvėje pakepinti sezamo sėklas ir įmaišytį į ruošiamą padažą.

Puikiai tinka ant salotų, prie mėsos patiekalų.

Šaltinis: žurnalas „Darbštuolė. Velykų vaišės“, nr. 2016/03

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

18 kitos prekės šioje produktų kategorijoje